Hammer Limburg Climb 2500.jpg

Over Hammer Limburg
In navolging van Hammer Stavanger van 24 t/m 26 mei, trekt Hammer Series naar Limburg voor drie dagen wielerspektakel tijdens Hammer Limburg. Op vrijdag 7 juni zal op en rond de Vaalserberg gestreden worden tijdens de Hammer Climb, zaterdag 8 en zondag 9 juni rijden de renners tijdens de Hammer Sprint en Hammer Chase korte rondes rondom het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen. De ploeg die de meeste punten weet te verzamelen tijdens deze drie onderdelen mag zich winnaar van Hammer Limburg noemen.

Welkom in Limburg
Zuid-Limburg, een stukje Nederland dat zo verschilt van de rest, dat wil je ontdekken. Midden in het hart van Europa zijn de invloeden van buitenaf overal te zien, te proeven en te voelen. Zo afwisselend als het landschap zijn ook de belevingen: van spirituele bezinning tot spectaculaire attracties. Laat je inspireren door de bourgondische cultuur waar moderne bewegingen en eeuwenoude tradities opbloeien. In Limburg geniet je van het leven met volle teugen. https://www.vvvzuidlimburg.nl/omgeving/regios/

Vaals
De gastgemeente Vaals, waar de Hammer Climb plaatsvindt, is bekend om zijn Vaalserberg met het Drielandenpunt. In het historische centrum maar ook in het schitterende buitengebied kunnen wandelaars en fietsers hun hart ophalen.

Sittard-Geleen
De Hammer Sprint en Hammer Chase vinden plaats in Sittard-Geleen op en rond Sportzone Limburg. De gaststad Sittard-Geleen is een culturele en historische stad met daarin een splinternieuwe Veilige Wieleromgeving. Het Tom Dumoulin Bike Park.

Voor meer informatie kunt u het onderstaande formulier invullen.

Naam *
Naam