Møt våre Hammer Series 2019 kommentatorer

Hammer commentators.jpg

Med bare et par uker igjen til starten av 2019 Hammer Serien, er det på tide å møte våre kommentatorer som vil guide deg gjennom Stavanger, Limburg og Hong Kong.

I år har vi med de erfarne sykkel-kommentatorene Declan Quigley og José Been, sammen med den tidligere profesjonelle rytteren og super-spurteren, Robbie McEwen i kommentatorboksen.

Nok en gang vil Hammer Serien være tilgjengelig på Hammer sine sosiale medier, i tillegg til flere tv-kanaler verden over.

Declan Quigley: “Hammer Serien har vært gøy å følge med på. De korte løpene gjør det mer seer-vennlig og det krever egenskaper i tre disipliner som vi finner innen landeveissykling: spurting, klatring og lagtempo. Lagene har omfavnet et konsept som krever forpliktelse, og de ser alle frem til å omfavne de innovative sidene ved konseptet som inkluderer live rytter-data, kamera montert på syklene og innsyn bak kulissene, som knytter fans og tilskuere nærmere sporten.

José Been: “Det er en stor ære for meg å være den første engelsktalende kvinnelige kommentatoren innen profesjonell sykling. Jeg har kommentert på nederlandsk på løp i Norge, og nature er fantastisk. Jeg gleder meg til å komme I gang og veilede seerne gjennom det som kommer til å bli et fantastisk Hammer løp i Stavanger».

Robbie McEwen: “Hammer Serien er unik fordi det kombinerer så mange kjernefaktorer ved sykling, i et spennende lagformat. Taktikk spiller en stor rolle, og det tester styrke og taktikk på same tid. De korte løpene utløser mye spenning, og får publikum på kanten av setet. Livestreamingen gjør Hammer Serien tilgjengelig for sykkelfans over hele verden og gir muligheten til interaktiv kommunikasjon under sendingen.”

Det første løpet i Hammer Serien er Hammer Stavanger, 24-26. mai. Robbie McEwen og José Been vil være kommentatorer for arrangementet, hvorav McEwen får selskap av Declan Quigley under Hammer Limburg (7-9. juni) og Hammer Hong Kong (13. oktober).