Introduksjon av Hammer Kapteiner - Del 3

Hammer captains TDD.jpg

Etter annonseringen av de første 10 Hammer kapteinene de siste ukene, er det nå tid for å avsløre de siste kapteinene i årets Hammer serie.

Hammer kapteinenes rolle er å skape engasjement blant supportere og følgere i sosiale medier, ved å gi innsikt og publisere eksklusivt innhold, for å gi følgere en unik sjanse til å oppleve hva som må til or å vinne Hammer serien, fra innsiden.

Rytterne som har blitt annonsert er: Alexander Kristoff (UAE Team Emirates), Brenton Jones (Delko Marseille Provence), Cameron Meyer (Mitchelton-SCOTT), Tim Wellens (Lotto Soudal), Tom Dumoulin (Team Sunweb), Sam Bennett (BORA-hansgrohe), Greg van Avermaet (CCC Team), Timo Roosen (Team Jumbo-Visma), Owain Doull (Team Sky) and Krister Hagen (Riwal Readynez).

Under følger de siste seks kapteinene som er klare til å lege laget deres til seier I Hammer serien 2019:

Jon Irisarri | Caja Rural - Seguros RGA

Philippe Gilbert | Deceuninck - Quick-Step

Julius van den Berg | EF Education First Pro Cycling

Conor Dunne | Israel Cycling Academy

Edvald Boasson Hagen | Team Dimension Data

Jasper Stuyven | Trek - Segafredo

Jeg var så heldig at jeg fikk delta I den første Hammer serien og jeg likte konseptet. Løpene er kortere enn hva vi er vant med, men de er veldig intense. Kommunikasjonen mellom rytterne på laget er nøkkelen til å kunne disponere kreftene mellom oss på en god måte. Jeg gleder meg!
— Jon Irisarri
Jeg er veldig glad og beæret over å være Deceuninck – Quick-Steps kaptein for Hammer serien i 2019. Løpene i fjor var et fint tillegg til løpskalenderen og det var spennende å ta del i de harde konkurransene. Som lag var vi veldig nære å vinne Hammer serien, og ble veldig skuffet når vi ikke fikk det til. Så i år er vi veldig fokuserte på å kjøre hardt og kjempe om tittelen. Det ville vært et stolt øyeblikk for oss og for meg som kaptein
— Philippe Gilbert
Hammer serien er en ny og kul ting innen sykling. Det er et spennende og dynamisk arrangement, som er mer gøy å følge med på, enn lange løp som ikke har spesielt mye action og spenning før på slutten. Vi har et godt lag med noen gode ryttere til Hammer serien. Pass dere for australierne! Vi har sterke ryttere, og Hammer løpene passer de bra.
— Julius van den Berg
Jeg er veldig stolt over å kunne være Hammer kaptein for mitt lag. Sist jeg var kaptein for noe, var på skolen U16 basketball lag, så det betyr mye for meg og jeg vil ta oppgavene mine seriøst. Israel Cycling Academy er forberedt på å komme til Hammer løpene for å lide. Seier og ære er det eneste vi søker. Hammer serien er en ny måte å kjøre løp på, med rask og aggressiv kjøring. Så jeg kommer personlig til å sørge for at mine lagkamerater er i toppform!
— Conor Dunne
Jeg ser veldig frem til å kjøre Hammer Stavanger med laget mitt. Det er første gangen vi konkurrerer i et slikt format, så det blir interessant og spennende. Det er alltid veldig spesielt å kjøre i eget hjemland, så jeg håper vi kan gi våre supportere god underholdning og mye spenning.
— Edvald Boasson Hagen
Jeg ser veldig frem til å være lagets Hammer kaptein i år. Jeg har hørt at noen av mine belgiske venner som Greg van Avermaet [CCC Team] og Tim Wellens [Lotto Soudal] også er kapteiner for sine lag. Jeg har bare en ting å si til de og de andre konkurrentene våre: ‘Gjør lagene deres klare for kamp, for jeg tror Trek-Segafredo kommer til å gjøre det veldig bra i år!’
— Jasper Stuyven

Det første Hammer arrangementet i 2019 tar plass i Stavanger, 24-26. mai. Deretter kjøres det i Limburg 7-9. juni.

Hong Kong er sistemann ut 12-13. Oktober. Alle løpene vil være tilgjengelige og strømmes på nettet.

For å se alle de annonserte Hammer kapteinene, klikk her.