Introduksjon av Hammer Kapteiner - Del 2

Hammer captains Riwal.jpg

Etter den første introduksjonen forrige uke, kan vi nå avsløre de fem neste Hammer kapteinene for årets Hammer serie.

Hammer kapteinene vil skape engasjement blant supportere ved å gi eksklusivt innhold i sosiale medier, i tillegg til å heie på laget sitt når de ikke selv fysisk deltar i et Hammer løp.

Disse rytterne vil ta på seg rollen som leder når det konkurreres i disiplinene Hammer Climb, Sprint og Chase, og er lagets ambassadør når de ikke sitter på sykkelen.

Etter å ha annonsert Alexander Kristoff (UAE Team Emirates), Brenton Jones (Delko Marseille Provence), Cameron Meyer (Mitchelton-SCOTT), Tim Wellens (Lotto Soudal) and Tom Dumoulin (Team Sunweb) forrige uke, er vi nå klare til å annonsere de neste fem Hammer kapteinene.

Sam Bennett | BORA - hansgrohe

Greg van Avermaet | CCC Team

Timo Roosen | Team Jumbo-Visma

Owain Doull | Team Sky

Krister Hagen | Riwal Readynez

De siste kapteienene vil avsløres neste uke.

Hammer Stavanger blir mitt første Hammer serie løp og jeg ser veldig frem til det. Det er en helt ny måte å konkurrere på, hvilket er veldig interesserant for fans og tilskuere å følge med på. Jeg er spent på å se hva mine lagkamerater i BORA – Hansgrohe og jeg kan få til i Hammer serien, da dette er første gangen vi deltar i hele serien. Det er en ære å være Hammer kaptein og det er en stor motivasjon for meg.
— Sam Bennett
Jeg er veldig glad for å være Hammer kaptein for CCC Team. Jeg hadde min første smakebit på Hammer serien i fjor og det var et veldig hardt og eksplosivt løp. I år kommer vi til å gi alt hva vi har og vise de andre lagene at vi kan. Vi må ha ulike oppstillinger som kan dekke de tre ulike disiplinene og jeg ser frem til å lede laget. Jeg håper våre fans heier på oss fra sidelinjen og hjemmefra, og ser oss bli kronet til vinnere av Hammer Serien!
— Greg Van Avermaet
Disse løpene i Hammer serien er utrolig tøffe. Det er lidelse fra starten og motivasjonen kommer ikke til å bli et problem for oss. Jeg har bare en ting å si til de andre lagene: ‘Håper dere er klare, for vi kommer til å kjempe hardt’.
— Time Roosen
Hammer serien er en unik måte å konkurrere på, ettersom vi ryttere gir alt hver dag, og det er ingen dager som er enklere enn andre. Det er det mest intense løpet du kjører i løpet av året, og vi tror at vi kan stille sterkt over hele linjen med vårt spekter av ryttere for Hammer serien.
— Owain Doull
Jeg ser veldig frem til å konkurrere i Hammer serien i år. Spesielt i byen jeg bor i Stavanger, og mot de beste lagene i verden. De har lagt opp noen veldig kule løyper her i nord, og jeg gleder meg!
— Krister Hagen

Det første Hammer arrangementet i 2019 tar plass i Stavanger, 24-26. mai. Deretter kjøres det i Limburg 7-9. juni.

Hong Kong er sistemann ut 12-13. Oktober. Alle løpene vil være tilgjengelige og strømmes på nettet.