Introduksjon av Hammer Kapteiner

Hammer captains UAE.jpg

Verdens beste sykkellag understreker sitt engasjement til Hammer Serien ved å utnevne “Hammer kapteiner” i kampen om seieren på veiene, og i sosiale medier.

Hvert av lagene som deltar i årets Hammer Serie, har utnevnt en dedikert Hammer kaptein. Disse rytterne er lagenes frontfigur og tar på seg rollen som leder når det konkurreres i disiplinene Hammer Climb, Sprint og Chase, i tillegg til å være lagets ambassadør når det ikke konkurreres på veiene.

Hammer kapteinene vil slå på stortrommen og skape engasjement blant supportere ved å gi eksklusivt innhold i sosiale medier, samt heie på laget når de ikke selv deltar i et Hammer løp ved å gi innsikt i lagkameratenes presentasjoner.

Her har du de første fem Hammer kapteinene for årets Hammer Serie:

Alexander Kristoff | UAE Team Emirates
Brenton Jones | Delko Marseille Provence
Cameron Meyer | Mitchelton-SCOTT
Tim Wellens | Lotto Soudal
Tom Dumoulin | Team Sunweb

Hammer kapteinene for de andre lagene vil bli annonsert i løpet av de kommende ukene.

Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som Hammer kaptein på hjemmebane i Stavanger. Jeg er så heldig at Hammer serien tar plass i den fantastiske byen min, og føler at ingen andre lag kommer til å være like motivert som UAE Team Emirates.
— Alexander Kristoff, UAE Team Emirates
Hammer serien er et spennende konsept fordi noen av de beste rytterne i verden får konkurrere i et unikt format. Vi ser frem til å ta fatt på konkurransen og vise frem våre farger i fronten av feltet. Jeg gleder meg!
— Brenton Jones, Delko Marseille Provence
Vi har alltid deltatt i Hammer løpene med en svært motivert gruppe og vi har lyst til å gjøre det bra – hvilket er hva du trenger i Hammer serien fordi det foregår på kort tid. Vi fikk en god smakebit på hvordan det er å vinne og å ha suksess i fjor, og fant noen gode taktikker for hvordan vi kan vinne Hammer serien. Vi kommer ikke til å hvile på laubærene, for vi er veldig motiverte, har et godt lag og tror vi kan forsvare tittelen.
— Cameron Meyer, Mitchelton-SCOTT
Jeg ser frem til å være lagets Hammer kaptein i år! Jeg elsker konseptet med rask og eksplosiv konkurranse. Så langt har vi ikke hatt suksess med å vinne Hammer serien, men nå har vi Caleb Ewan og Roger Kluge på laget. De var begge en del av fjorårets vinnerlag og vil tilføre en markant styrke i laget. Vi kommer til å kjempe hardt i kampen om seieren i Hammer serien i år!
— Tim Wellens, Lotto Soudal
Vi ser alle sammen veldig frem til årets Hammer serie. Konkurransen har vært intens og formatet er utrolig spennende for oss ryttere og for de som følger med. Vi var nærme i fjor, men i år er vi enda mer motiverte og klare til å slå Mitchelton-SCOTT av tronen og vise hvem som har det beste laget!
— Tom Dumoulin, Team Sunweb