Hammer Limburg Kidsride

Sunweb.jpg

Hammer Limburg en de deelnemende ploegen nodigen op zaterdag 8 juni kinderen uit voor een tochtje van 5 kilometer. Samen met de renners van Team Sunweb fietsen zij vanaf het Keep Challenging Center, de nieuwe campus van Team Sunweb, een kort lusje naar het Tom Dumoulin Bike Park. Vanaf daar fietsen renners van de andere deelnemende ploegen aan Hammer Limburg ook mee,  waar nog 2 rondjes gezamenlijk worden afgelegd.

Bij de start ontvang je een mooi shirt! Na afloop van de kidsride neem je plaats op de kidstribune en geniet je van de koers, de Hammer Sprint. Met vele wielertoppers en - ploegen aan de start. Vergeet niet een handtekening of een selfie te scoren van je favoriete renner tijdens de Hammer Limburg!

Het mooie is: jij kan gratis deelnemen! Het enige wat je moet doen is op 8 juni je fiets meenemen en je van te voren aanmelden via www.hammerseries.com.

Pssst ouders, willen jullie zelf ook graag meefietsen? Tuurlijk mag dat! Vergeet dus niet stiekem ook je eigen fiets mee te nemen.

Programma:

13.15 Verzamelen bij Keep Challenging Center van Team Sunweb

13:30 Start Kidsride

13:45 Twee rondes over het Tom Dumoulin Bike Park met alle kids 15:00 Start Hammer Sprint

17:00 Finish Hammer Sprint

17:05 Handtekeningen en selfies scoren van de profs of genieten van de Hammer Kids Zone

Locatie:

Start: Keep Challenging Center - Anemoonstraat, 6134 TH Sittard-Geleen

Finish: Tom Dumoulin Bike Park, Sittard (5 minuten van startlocatie) Parkeren

In de buurt van het Tom Dumoulin Bike Park (Lissabonlaan 40, 6135 LE Sittard-Geleen) Bijvoorbeeld onder het Fortuna Sittard stadion. Of bij het Keep Challenging Center.

Aanmelden:

Klik hier om je aan te melden!