Hammer Kids Zone

Tijdens Hammer Limburg is volop vertier voor kids. Zowel op vrijdag 7 juni op het Willem-Alexanderplein in Vaals als op zaterdag 8 en zondag 9 juni op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard-Geleen.

Meet en Greet met profs
Ontmoet je favoriete renners, ga met ze op de foto en scoor een handtekening!

Boulderklimwand
Klim net als Tom Dumoulin tot grote hoogte, niet op de fiets, maar op de Boulderklimwand! Boulderen is de meest toegankelijke en tegelijkertijd de meest spectaculaire tak van het sportklimmen.

Bikewize
Schoolkinderen kunnen steeds minder goed fietsen en het gebruik van de fiets onder kinderen daalt, zo blijkt uit onderzoek van de NOS. Het kunnen fietsen is echter belangrijk en positief in de ontwikkeling van een kind. Het kind ervaart hiermee vrijheid en meer zelfstandigheid, maar fietsen, crossen en stunten kan ook gewoon heel leuk zijn. Bikewize organiseert sportieve activiteiten die een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van jongeren en iedereen die zich jong voelt. De wielersport fungeert als middel en staat centraal.

Bungee-trampoline
Op de Bungee-trampoline trotseert elke deelnemer de zwaartekracht en kan heel eenvoudig de ene na de andere salto maken. De deelnemers zitten vast in stevige gordels en de kinderen kunnen veilig hoge sprongen maken.

Stormbaanluchtkussen
Deze geweldige stormbaan is een klauterattractie voor sportieve kids.

Springkussen
Plezier voor de kleinsten.

Crazy Sweeper
Met dit bekende spel van het TV programma Wipe Out wordt er gegarandeerd gelachen om de velen deelnemers die  hun best moeten doen om niet omgekegeld te worden!

Dance Battle
De soepelheid van de heupen zal getest worden tijdens de Dance Battle!