Fixed Gear

fixedgears.jpg

NL Crit Series staat om voor de tweede keer onderdeel te zijn van Hammer Limburg! Met geweldige headline races voor zowel mannen als vrouwen, een top internationaal deelnemersveld, heeft deze editie alle ingrediënten voor geweldige wedstrijden. De enige fiets die gebruikt mag worden is een fixed gear fiets: slechts één verzet (die voor de wedstrijd wordt gekozen), een doortrapper en zonder (hand)remmen.

NL Crit Series is opgebouwd uit races voor zowel mannen als vrouwen en kent voor beide een klassement, waar tijdens de klassementswedstrijden punten voor te verdienen zijn. Hammer Limburg is zo'n wedstrijd. Alle reden voor de renners en rensters dus om alles uit de kast te halen voor de zege op zaterdag 8 juni.

Door te rijden op dezelfde evenementen als professionele renners, is de NL Crit Series ook aan het grote publiek getoond. Met de Hammer Limburg en het na-tour criterium 'Draai van de Kaai' in Roosendaal als twee enorme eye-catchers. De mogelijkheid om hier te rijden is voor zowel de renners een energieboost, als een kennismaking met fixed gear racing voor het publiek op deze evenementen.

Net als Hammer Limburg staat NL Crit Series voor een nieuwe manier van wielerwedstrijden organiseren en beleven. Bovenop de actie staan, alles kunnen volgen en bloedstollende finales, daar staan de renners voor aan de start. Waar in andere wielerwedstrijden je geluk moet hebben om cruciale momenten in de wedstrijd live te zien, is de actie bij de NL Crit Series recht voor je neus en word je in de strijd gezogen.

En de renners rijden zonder remmen. Zij weten niet beter, maar voor jou kan het voor samengeknepen billen zorgen.

Kijk voor meer informatie op www.nlcritseries.com